Una nova realitat

Pia Bosch i Joan MajóI després de la crisi, què? A aquesta pregunta dóna respostes el nou llibre de l’empresari i polític Joan Majó que avui ens ha tornat a visitar a Girona. Aquesta vegada ho ha fet per presentar ‘El món que ve… ja el tenim aquí’, un títol que, com ha dit el mateix autor, “no parla de la crisi, parla de la realitat que ens quedarà després de la crisi”.

Sempre és un plaer rebre la visita d’un dels divulgadors més populars en temes socials i econòmics i, per això, el grup municipal socialista a l’Ajuntament de Girona ha volgut organitzar la presentació del llibre a la ciutat. Aquesta vegada l’exministre ha tornat a la ciutat per presentar el seu nou llibre, després que la primavera del 2011 participés en una de les primeres edicions dels ‘DiàlegsxGirona’. En aquella ocasió Majó ja va parlar com a dialogant, al costat de l’alcalde de Lleida Àngel Ros, de promoure polítiques de concertació público-privades en l’actual situació de crisi. Ara, però Joan Majó parla de l’endemà de la crisi amb aquest nou títol“curt, senzill, entenedor i clar”, tal com l’han descrit Joaquim Nadal.

‘El món que ve… ja el tenim aquí’ és un llibre que parla d’una nova realitat, la present i la futura, i planteja com ens hi adaptarem desgranant 8 claus per preparar el després de la crisi i donant algunes respostes a la pregunta que ens farem d’aquí a un temps: la crisi ha passat, i ara què? A aquestes reflexions s’hi ha referit Nadal en la presentació del llibre tot recordant que “mai més tornarem al punt de partida, al origen des d’on veníem quan va començar la crisi”.

llibre Joan Majó“Aquest llibre no parla de la crisi”, ha puntualitzat l’autor en la seva presentació a Girona, que també ha manifestat que “sortirem de la crisi, però ho farem molt a poc a poc”. Segons Joan Majó, “quan sortim de la crisi ens quedarà la realitat i he volgut escriure sobre això, perquè és una realitat que no estem veient”. Amb l’estil clar i didàctic que li és característic i que l’ha convertit en un dels divulgadors més populars en temes socials i econòmics, Majó reflexiona sobre política, la globalització, els recursos del planeta, la societat de la informació, entre altres, i ens ofereix un manual d’orientació per als temps que vindran.

Us recomano la lectura d’aquest llibre que ja compta amb una 2a edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *