El futur és demà

I el demà de la ciutat de Girona s’ha de pensar, preparar i projectar. Sobre el present i, també sobre el futur a curt, mig i llarg termini de Girona, vaig tenir ocasió de parlar-ne aquest dilluns al programa Hora L de Ràdio Girona Cadena SER. Màxim Castillo em va convidar a tancar la ronda d’entrevistes a portaveus municipals que ha anat fent aquest dies i vaig tenir l’oportunitat d’explicar als oients del programa quina és la visió del grup municipal socialista sobre diferents qüestions d’actualitat municipal.

Comparteixo aquí amb vosaltres el post que ha publicat Ràdio Girona al seu bloc i podeu escoltar l’entrevista íntegra clicant aquí.

Aprofito per agrair novament la invitació a tot l’equip de professionals de Ràdio Girona i del programa Hora L.

Pia Bosch Ràdio Girona 3 juny 2013

Pia Bosch: “L’ajuntament de Girona no planifica”

Publicat el  per 

La cap de l’oposició a l’ajuntament de Girona, Pia Bosch, assegura que la falta de planificació de l’equip de govern de Carles Puigdemont pot fer perdre els diners que la Diputació, a través del Dipsalut, destina a la lluita contra la pobresa. La portaveu socialista, que ha estat a l’Hora L, també ha retret a l’equip de l’alcalde que no ajudi de la mateixa manera a tots els motors econòmics de la ciutat i que la seva aposta sigui exclusivament pel comerç i el turisme.

Escolteu l’entrevista amb Pia Bosch aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *