Un govern que no ha assumit la minoria

Pia RNE Juny 2013El passat 28 de juny, un parell de dies abans de complir-se els 2 anys de l’actual mandat a l’Ajuntament de Girona, vaig tenir l’oportunitat de fer balanç com a Cap de l’Oposició d’aquests 24 mesos de govern de CiU en minoria. Un govern que al llarg de tot aquest temps ha fet evident reiteradament que no ha assumit la seva minoria i no ha entès que el resultat de la urnes fa necessari que hi hagi diàleg i acords amb la resta de grups de l’oposició.

Des del primer moment, ara fa 2 anys, el Grup Municipal del PSC ha cooperat amb l’equip de govern perquè pogués governar i treballar procurant sempre que la ciutat tirés endavant, pensant en el seu bé i en el dels ciutadans. Vam permetre que s’aprovés el cartipàs per no mantenir la ciutat aturada i enguany hem permès que s’aprovessin els pressupostos del 2013 arribant a acords que, al nostre entendre, els han millorat amb partides importants destinades a crear ocupació, dinamitzar l’economia i pal·liar els efectes de la crisi entre la població.

Però, malauradament, també des del primer moment de l’actual mandat des del grup socialista vam apreciar unes certes tendències que s’han anat confirmat amb el temps i que ens preocupen molt. L’equip de CiU governa per decret, fa molta despesa per decret i en temes importants per a la ciutat que es porten al ple no arriba a acords. Pode

Escoleu aquí la primera part de l’entrevista a RNE Girona ENT PIA BOSCH 1 RNE Juny 2013

UN GOVERN SENSE PROJECTE DE CIUTAT

L’Ajuntament de Girona ha de ser motor. Des del grup socialista ho reiterem constantment. Volem que la ciutat vagi bé i no veiem, per part del govern de CiU, una gran sensibilitat pels temes que nosaltres considerem prioritaris: lluitar contra l’atur, reactivar l’economia i pal·liar els efectes de la crisi entre la població més vulnerable.

Aquest govern que no ha assumit que governa en minoria fa 2 anys que govern sense projectar el mig i el llarg termini de la ciutat, sense projecte de ciutat.

Aquí podeu escoltar la segona part de l’entrvista a RNE Girona ENT PIA BOSCH 2 rne Juny 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *