Calaix de sastre
Amb tants dies passats sense temps d’actualitzar el blog , tinc una pila enorme de coses que volia ressenyar, pendents.
Espigolant al piló i fent una tria “express” només em caben en un post uns quants enllaços (altrament, links). Per exemple, una entrevista breu que em varen fer al programa “Hemicicle” de Catalunya informació el dia 13 de febrer, que té un punt de divertit, m’han dit. Us comento, també, que vaig divertir-me molt amb l‘Angels Bronsoms, en el concert mitòman de Kevin Costner a Barcelona, al que em va convidar. També vaig gaudir del Carnaval de Platja d’Aro (malgrat les baixes temperatures). Em vaig divertir també molt quan em varen convidar al programa de Onda Rambla Girona “La taverna de la Rambla”.
Us comento també que, darrerament he pogut esser a uns quants actes que m’han interessat molt . Per exemple :
L’ excel.lent conferència del President de la companyia francesa de Ferrocarrils, la SNCF, Guillaume Pepy, al Cercle d’Economia de Barcelona , presentat per l’amic Pascal Brice.
La 1a Jornada de psicologia econòmica organitzat pel Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, a la URL, a la que em varen convidar
L’escola d‘hivern del PSC d’enguany.
L’acte celebrat a la Cambra de Comerç de Barcelona per presentar l‘estudi sobre la importància del sector de la salut a l’economia catalana, promogut per la Consellera Marina Geli.
La “Cimera europea de governs locals” que es va fer a Barcelona
Les presentacions (a Girona i Barcelona) de la nova i excel.lent traducció al català del clàssic llibre “Utopia” de Thomas More, de Joan Manuel del Pozo .
La Jornada de presentació del Projecte educatiu de ciutat de Girona
La magnífica presentació de l’Any Maragall al Palau de la Generalitat.
La importantíssima trobada internacional del Forum Anna Lindh a Barcelona la setmana passada, lligada amb la celebració de la ubicació a la ciutat de la Secretaria de la Unió per la Mediterrània.
Si tinc temps els propers dies us explico quelcom més d’algun d’aquests actes. Si teniu alguna preferència només heu de fer que dir-ho. Del que us procuraré parlar és de la presentació de la traducció de la “Utopia”. No puc deixar de intentar explicar un concepte que us encantarà: la obliqüitat, com a forma d’aproximació a la realitat i els seus problemes. La obliqüitat requereix la “capacitat de comprendre la sinuositat de les coses”, diu J. M. del Pozo. Com us sona? Per entendre-ho del tot heu de llegir tot el llibre i el pròleg, especialment. Us encantarà.